Acasă » 2013 » Ianuarie » 15 » Impresie - Școala cu Greutate
2:17:27 PM
Impresie - Școala cu Greutate

 

De la prima lecție susținută în Școala cu Greutate, s-a ajuns la absolvire. Timpul trece repede, nu-i așa? Ei bine, au fost trei luni pline pentru școlărei. Să știți că doar cuvinte de laudă am la adresa lor, deși pe alocuri poate am fost mai strictă în timpul școlii. 

Acești oameni au fost niște elevi silitori, exemplari, care au trecut peste problemele lor personale, peste temeri, frustrări, incertitudini, stări interioare diverse și oricât au fost acestea de puternice, ei n-au renunțat.

Asta datorită forței lor interioare și datorită descoperirii/redescoperii ei prin consilierea psihologică. Nu vă speriați, psihologul are un rol important pe parcursul transformării din persoane cu greutate în modele de urmat.

Iar la orele de nutriție au fost ochi și urechi. Au avut mult de muncă în acest domeniu pentru că nu am fost tipul de profesoară care să le dea referatul gata făcut ci, i-am pus să urmeze o anumită structură a lui și să și-l compună fiecare. Apoi, pe alocuri a trebuit ca acest referat să fie corectat.

Nu e ușor ca în trei luni de zile să-ți schimbi obiceiurile alimentare cu care ești obișnuit de 22, 30, 35, 44 sau 47 de ani cu altele noi, să îți schimbi felul de a privi noul stil alimentar adoptat (prejudecățile, mentalitatea poporului român)! Acești oameni sunt niște învingători! Niciunul nu a renunțat și au ajuns cu toții până la capăt. 

Cred că din toate materiile pe care le-au parcurs, elevii și-au făcut un ghid de stil de viață după care să se ghideze de acum înainte.

Toți au fost premianți, iar premiile au fost pe măsură: prietenii, sănătate, kilograme în minus, tonus fizic și psihic extraordinar, încredere, cunoștințe și, pe deasupra, titlul de luptători!

Nu pot decât să-i felicit!

Până la urma aceasta este satisfacția când oamenii sunt fericiți, mulțumiți de ceea ce sunt, de ceea ce au realizat, iar împreună am fost o echipă-familie în Casa Ema.


Mulțumesc dragi „școleri” pentru complianță, mulțumesc conducerii Casei Ema pentru că m-au inclus în acest proiect și, în același timp, felicitări pentru echipa de tineri specialiști!Dietetician-Nutriționist

Ioana Țințișan

Vizualizări: 5756 | Adăugat de: dietetician | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 1
1  
Salut, felicitari Ioana si felicitari bine inteles persoanelor care au participat. Imi face mare placere sa vad ca exista oameni care vor si pot evolua!

Prenume *:
Email *:
Cod *: