Acasă » 2012 » Septembrie » 27 » Prima lecție
11:28:26 AM
Prima lecție


  Am deosebita onoare sa fiu profesor al Școlii cu Greutate Casa Ema și, mai mult decât atât, al Clasei XXL. Din punctul meu de vedere, am trecut cu brio prima lecție. 

  Cei 5 școlărei au fost fantastici. După o oră și jumătate de sport intens, în ciuda oboselii și a celorlalți factori, concentrarea lor a fost maximă și țin neapărat sa-i felicit.

  S-au comportat exemplar. Nădăjduiesc că au înregistrat totul, însă, sunt sigură că cea mai mare parte a lecției au asimilat-o.

  Deși, erau foarte speriați de întâlnirea cu mine, de ceea ce o să le comunic, totuși, cred că au plecat, deși extenuați, cu zâmbetul pe buze.


Mergeți înainte! Câștigați bătălia, iar la final, războiul!


Din inimă pentru voi, școlărei dragi!


Ioana Țințișan

Dietetician - Nutriționist

Vizualizări: 604 | Adăugat de: dietetician | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 2
1  
Ma vad nevoit sa recunosc ca am urcat scarile pana la etajul I cu oarecare strangere de inima. Si greoi datorita celor 6,7 km alergati pe banda. Insa ce a urmat a fost un amestec placut de optimism, informatie, zambet cald si sperante certe ca va fi bine. Nu ni s-a spus ca trebuie sa ne inchidem intr-o camera perfect izolata de ceilalti ca sa nu cadem prada ispitelor nenumarate, nicidecum. Deviza finala a fost clara "Mancati orice dar cu moderatie. Si, foarte important, nu flamanziti !" Frumoasa noastra profesoara de nutritie ne-a facut sa intelegem cum trebuie sa traim sanatos in perfecta armonie cu tot ce ne inconjoara si, mai ales, cu noi insine. Sunt sigur ca si datorita ei, la final, vom putea spune cu toata convingerea : "Am invins !" Si pentru asta ii multumim din suflet...

2  
Sunt convinsa ca o sa reusiti. Si cred cu tarie ca ati retinut mai mult de atat. Insa moderatia (autocontrolul) e foarte important in toate domeniile vietii, iar alimentatia nu se lasa mai prejos. Cumpatare sa imprimam mintilor noastre ca sa nu abandonam lupta ci sa triumfam victoriosi. Sunt alaturi de voi! happy

Prenume *:
Email *:
Cod *: