Acasă » 2017 » Februarie » 9 » Dietoterapie
6:04:18 PM
Dietoterapie

   Proiectul "Dietoterapie" a luat naștere înainte de a începe să profesez în domeniul nutriției; este un proiect drag mie, deși l-am pus deoparte o perioadă lungă de timp. Ca și punte de comunicare, folosesc în mod deosebit https://www.facebook.com/Dietoterapie/ fiindcă îmi e mai la îndemână.

   În ultima vreme, m-am axat mai mult pe rețete, din dorința de a prezenta meniuri care pot fi adaptate ușor oricărei vârste și oricărui tip de alimentație. Nu sunt o bună cunoscătoare în ale bucătăriei, dar îmi place să experimentez și, aproape niciodată, nu respect o rețetă cap-coadă. Îmi place să re-inventez mâncăruri tradiționale sau cunoscute ori, pur și simplu, din ingredientele pe care le am la îndemână încerc să dau formă unor preparate culinare.

   Din aceste motive, veți găsi cele mai multe preparate prezentate având doar lista de ingrediente, fără gramaje (folosesc cântarul "la ochi" sau "la mână" de cele mai multe ori) sau pașii de preparare. Însă, răspund cu drag oricărei nelămuriri, în măsura în care știu.

   Aveți grijă de voi!

Cu drag,                                                                   

Ioana Iluția

Nutritionist - Dietetician

 

Vizualizări: 127 | Adăugat de: dietetician | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: